Wie ben ik?

Ik behaalde in 1992 mijn diploma in de genees-, heel- en verloskunde met grote onderscheiding aan de KU Leuven. Na een opleiding in de algemene heelkunde in het UZ Gasthuisberg Leuven en in het Imeldaziekenhuis Bonheiden, en een training in de plastische heelkunde in het UZ Gasthuisberg Leuven, het AZU in Utrecht (Nederland) en het UZ Gent, beëindigde ik in 1999 de specialisatie 'plastische en reconstructieve heelkunde' (RIZIV-nummer 1-08155-97-210) eveneens met grote onderscheiding. Hierdoor werd ik Fellow of the Collegium Chirurgicum Plasticum Belgicum. Ik ben lid van de RBSPS (Royal Belgian Society for Plastic Surgery) en van de Belgische Beroepsvereniging van Plastisch Chirurgen. Ik ben niet geconventioneerd.

Waar werk ik?

In 1999 werd mijn praktijk in het AZ Sint-Maria in Halle opgestart, waar ik sindsdien full-time werkzaam ben. Sinds 2017 kunt u ook terecht in de privé praktijk in Leerbeek (Gooik).
Op beide locaties wordt u de mogelijkheid geboden voor consultaties of voor ingrepen onder plaatselijke verdoving. Ingrepen onder volledige narcose worden uitgevoerd in het AZ Sint-Maria in Halle.