PLASTIC ART

Dr. Koen Depuydt

Plastisch Chirurg

plastic
aesthetic and
reconstructive
treatments

De naam "PLASTIC ART" is geen flikkerend uithangbord, noch een blikvanger om nieuwsgierig te maken. We willen op de eerste plaats onze bezoekers verwelkomen en met hen kennismaken.
En meteen vooral duidelijkheid geven over wat ons drijft en welke eigen ethische en humane invulling we willen geven aan de plastische chirurgie.

Kunst verdiept zich in evenwicht en onevenwichten, spitst zich toe op verlangen en verlies, vertolkt uitersten en vertaalt dromen, gaat in op idealen en op onvolkomenheden. Wij werken vanuit een gerijpt respect voor de mens, zijn lichaam en zijn denken. Zoals bij kunst verkennen we het samengaan tussen vorm en gevoel, tussen het lichaam en het fysisch en psychisch ervaren ervan.

De relatie met onze patient zien we bijgevolg als een open en transparante samenwerking om zoals in kunst de onderliggende drijfveren te ontdekken. Plastische chirurgie is dus meer dan het herstellen van averij of het bijstellen van fysieke behoeften of verlangens. Samen gaan we op zoek naar de juiste vraag en het juiste antwoord erop. Een ingreep mag niet het doel zijn, maar kan de gemeenschappelijke weg worden naar herwonnen harmonie tussen het lichaam en geluk!

Wees welkom dus om kennis te maken.

Dr. Koen Depuydt

lees meer